Autor
Czapski, Janusz Redakcja.
Górecka, Danuta Redakcja.
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Poznań)
Tytuł
Żywność prozdrowotna - składniki i technologia
Wydawnictwo
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
Hasła przedmiotowe
Żywność prozdrowotna technologia
Żywność zdrowa Kwasy tłuszczowe
Technologia żywności Probiotyki
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
Finansowanie: Unia Europejska. Finansowanie: Unia Europejska
245
%a Żywność prozdrowotna - składniki i technologia /
260
%a Poznań :
%b Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
%c 2015.
300
%a 439 s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
536
%a Finansowanie: Unia Europejska.%a Finansowanie: Unia Europejska
650
%a Żywność prozdrowotna
%x technologia
650
%a Żywność zdrowa%a Kwasy tłuszczowe
650
%a Technologia żywności%a Probiotyki
650
%a Suplementy diety%a Żywność
650
%a Dodatki do żywności
700
%a Czapski, Janusz
%e Redakcja.
700
%a Górecka, Danuta
%e Redakcja.
710
%a Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Poznań)