okładka

Żywność prozdrowotna - składniki i technologia

Czapski, Janusz Redakcja., Górecka, Danuta Redakcja., Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Poznań)

Rok wydania: 2015.

Żywność prozdrowotna technologia, Żywność zdrowa Kwasy tłuszczowe, Technologia żywności Probiotyki, Suplementy diety Żywność, Dodatki do żywności

dostępne:

1 z 1

Autor
Czapski, Janusz Redakcja.
Górecka, Danuta Redakcja.
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Poznań)
Tytuł
Żywność prozdrowotna - składniki i technologia
ISBN
978-83-7160-784-4
Miejsce wydania
Poznań :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
Rok wydania
2015.
Numer wydania
Wyd. 2.
Objętość
439 s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
613.2:664
Hasła przedmiotowe
Żywność prozdrowotna technologia
Żywność zdrowa Kwasy tłuszczowe
Technologia żywności Probiotyki
Suplementy diety Żywność
Dodatki do żywności
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
Finansowanie: Unia Europejska. Finansowanie: Unia Europejska
020
%a 9788371607844
080
%a 613.2:664
245
%a Żywność prozdrowotna - składniki i technologia /
250
%a Wyd. 2.
260
%a Poznań : %b Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, %c 2015.
300
%a 439 s. : %b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
536
%a Finansowanie: Unia Europejska.%a Finansowanie: Unia Europejska
650
%a Żywność prozdrowotna %x technologia
650
%a Żywność zdrowa%a Kwasy tłuszczowe
650
%a Technologia żywności%a Probiotyki
650
%a Suplementy diety%a Żywność
650
%a Dodatki do żywności
700
%a Czapski, Janusz %e Redakcja.
700
%a Górecka, Danuta %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Poznań)
920
%a 978-83-7160-784-4

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: C-10872
Sygnatura: 66/669
Status: Do czytelni

Najczęściej wypożyczane